Nyheter - Marshall Motorsport

Nyheter - Marshall Motorsport

Marshall Motorsport

Tilbake til Web-sidene til Marshall Motorsport.


Følg oss på Facebook!Ta gjerne kontakt med oss på e-post:
Thomas Marshall
eller
Thomas Hårajuvet

Endelig vinterarbeid!

Forberedelser 2016Posted by Thomas Hårajuvet 15 Jan, 2016 20:00:55
Det har vært en lang prosess gjennom høsten for å få ferdigstilt garasjen til Marshall Motorsport, avdeling Fusa, men like etter nyttår kunne endelig Fiesta'n kjøres opp i nye, varme lokaler og løftes til værs!
Da var det ikke lenge før demonteringen var godt i gang!
Den viktigste jobben denne vinteren er nok fullstendig overhaling av motor, men bilen skal også lakkeres med Rubberspray og vi håper å få bygget opp igjen en girkasse med den originale utvekslingen vi hadde før havariet vårt i fjor.

Med gode hjelpemidler kommer motoren ut kontrollert og fint (legg merke til hvordan fargene matcher i garasjen - her har det vært kvinnelig påvirkning på fargevalget ;-) ).

Hele prosessen med demontering av motoren er dokumentert i bilder i dette albumet: vinter2016.marshallmotorsport.no

Det aller meste av motorens indre deler ser veldig bra ut - det er fortsatt gode honemerker i sylindrene, og ingen slitekanter eller skader. Ramme- og veivlagre er tydlig brukt, men ikke kritisk slitt. Det skal likevel bli godt å få disse byttet til fordel for nye.
MEN vi oppdaget at de fleste eksosventilene var bøyd! Det første hintet kom da vi sjekket toppen tett ved å helle bensin over ventilene (med toppen snudd på hodet) - sylinder 2 og 4 lakk godt gjennom på eksos-siden. Disse blir naturligvis byttet nå.En annen utfordring var å demontere registerreimshjulet på veivakslingen. Det krevde både mye varme og stort verktøy for å få det av. Det viste seg at hjulet var limt på akslingen (det er ingen kilespor på register-hjulene på denne motoren). Kan dette ha sammenheng med de bøyde eksosventilene, mon tro?
Fortsettelse følger...

Mvh
T&T

  • Comments(0)//news.marshallmotorsport.no/#post106